Bloomm & Co

Praktijk voor psychologische hulp, systeemtherapie & opvoedkundeWerken bij Bloomm & Co

Bloomm & Co is een samenwerkingsverband waarbinnen ervaren hulpverleners met elkaar samenwerken op basis van zelfstandig ondernemerschap. Het samenwerkingsverband geeft borging en faciliteert je werkuitvoering. Binnen de afspraken met de hulpvrager, beroepseisen, je expertise, eigen voorkeuren & ambitie en de visie van Bloomm & Co, geef je zelf invulling aan je werk, je urenplanning en verantwoording aan de hulpvrager. Bloomm & Co regelt overkoepelende zaken als kwaliteitsondersteuning, intervisie, contractering, praktijkruimtes die verhuurt worden en facturatie.

 

Als je bij ons werkt, ben je actief onderdeel van ons team en draagt bij aan de gemeenschappelijke deskundigheid en praktijkprofilering. Je werkt vanaf onze locatie´s of bij cliënten thuis. De collega’s van Bloomm & Co besteden veel eigen tijd aan scholing. 

Wij werken niet via onderaanneming of medebehandelaarschap op afstand. 

Open sollicitaties zijn mogelijk om bij ons in portefeuille opgenomen te worden. Je hebt hiervoor minimaal een HBO opleiding of een academische opleiding en bent in ieder geval geregistreerd bij je eigen beroepsvereniging als psycholoog, orthopedagoog of systeemtherapeut of pedagogisch hulpverlener. Hiernaast ben je ook geregistreerd bij het SKJ (als je niet een BIG registratie hebt). Verdere registraties zijn een pre. Je hebt enige jaren ervaring in het werken met complexe vragen en vindt het leuk je te blijven ontwikkelen en bijscholen. 

 

Vanaf 2018 willen wij graag collega´s verwelkomen die dezelfde visie hanteren als Bloomm & Co:

  • Zelfstandig orthopedagoog NVO (generalist)
  • Zelfstandig psycholoog GZ (kind en jeugd)
  • 1 Systeemtherapeut (gespecialiseerd in scheidingsproblematiek)
  • 1 Gezinshulpverlener Ambulant

Stage

Voor het studiejaar 2018 is er geen stageplek.