Gezinspraktijk Bloomm                                             Therapie & Jeugdhulp            
         

Contactgegevens Gezinspraktijk Bloomm


Contactgegevens

Gezinspraktijk Bloomm                Vaart Noordzijde 83                      7833 HD Nieuw Amsterdam 

Tel: 0611200331     Web: www.praktijkbloomm.nl  

Routebeschrijving:

Gezinspraktijk Bloomm heeft eigen parkeergelegenheid. Wij willen u vriendelijk vragen om door te rijden op het terrein, daar vind u vanzelfsprekend de parkeervakken.  


 


                                           

Aanmelden

Je mag altijd bellen voor extra informatie. Door drukte in de praktijk zijn de behandelaren enkel via een telefonische afspraak bereikbaar.

Op maandag tot en met donderdag tussen 09:00 en 12:00 uur is het secretariaat geopend en kun je een afspraak maken. Op andere tijden kun je de voicemail inspreken, wij bellen dan zo snel mogelijk terug. Je kunt ons ook een e-mail sturen voor vragen of het contactformulier invullen. 

Wachttijden

De wachttijd start als we alle gevraagde aanmeldgegevens hebben ontvangen. Hiernaast kan de wachttijd langer zijn als er specifieke wensen voor locatie, tijdstip of therapie zijn. Ouders worden per mail geïnformeerd als hun kind op de wachtlijst komt.

Schoolvakanties

Tijdens schoolvakanties is de praktijk beperkt bereikbaar. Stuur een mail of spreek de voicemail in en je krijgt z.s.m. een reactie. Spoed of crisis

Wij werken tijdens kantooruren en zijn  bereikbaar voor spoedoverleg. We hebben geen 24-uurs bereikbaarheidsdienst of crisisdienst. Wanneer er spoed of crisis is dan kun je contact opnemen met huisarts of huisartsenpost of eventueel politie of wijkagent.

Veilig thuis

Wij hanteren de protocollen rondom kindermishandeling en het melden bij veilig thuis.

meer informatie over de Meldcode vind je hier. 

Mocht er vermoeden zijn van kindermishandeling. Wij hebben hier een signalenlijst. Bij twijfel mag je altijd bellen naar Veilig thuis,

Bij Veilig thuis werken experts als het gaat om veiligheid en geweld én het voorkomen en stoppen van huiselijk geweld en kindermishandeling: www.vooreenveiligthuis.nl of 0800-2000.

De Kindertelefoon

Voor kinderen en jongeren die hun verhaal anoniem kwijt willen is er de kindertelefoon. Je kunt bellen 0800 0432 of chatten via www.kindertelefoon.nl