Gezinspraktijk Bloomm                                             Therapie & Jeugdhulp            
         

Aanmelden volwassenen

Je voelt je al een tijdje niet zo lekker in je vel zitten. En het lukt je niet om er op eigen kracht uit te komen, waardoor er klachten kunnen ontstaan zoals vermoeidheid, slapeloosheid, somberheid of prikkelbaarheid. Dan is het  raadzaam zijn om hulp in te schakelen. Je bent welkom bij Gezinspraktijk Bloomm.

Het is prettig om eerst telefonisch contact te hebben, zodat we samen kunnen kijken of wij iets voor je kunnen betekenen. Wil je je vervolgens aanmelden bij Gezinspraktijk Bloomm, dan stuur ik je een aanmeldformulier en mogelijk een of meer vragenlijsten toe.

Het eerste gesprek is een intakegesprek, waarbij we kennismaken en we uitgebreider kunnen stilstaan bij je klachten en je hulpvraag. Op basis van dit gesprek en de uitkomsten van de vragenlijst stel ik samen met jou een behandelplan op.

Ook ondertekenen wij het Informed Consent, Hier staan alle praktische afspraken in

Om je aan te melden voor psychosociale hulpverlening bij Gezinspraktijk Bloomm, is geen verwijzing van de huisarts nodig. 

De gesprekken zullen om de 2 weken plaatsvinden bij Gezinspraktijk Bloomm.

Gezinspraktijk Bloomm heeft op dit moment een wachtperiode van 3 maanden.


Vergoeding voor volwassenen

Per 1 januari 2021 werk ik met de volgende tarieven voor volwassenen:

 • Ik hanteer een uurtarief van €90,00 euro voor individuele therapie
 • Ik hanteer een uurtarief van €120,00 euro per sessie voor relatietherapie. 

  Gezinspraktijk Bloomm heeft geen afspraken met zorgverzekeraars. Hierdoor is alleen vergoeding mogelijk via de aanvullende zorgverzekering (Alternatieve Geneeswijzen)

  Doordat we zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen zoals het ViV en de NFG en de koepelorganisatie de RBCZ, is het mogelijk dat je voor therapie voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering in aanmerking komt. De therapie valt onder complementaire zorg.  Het is afhankelijk van bij welke verzekeringsmaatschappij en welke aanvullende verzekering je hebt afgesloten, wat je vergoed krijgt. Er wordt geen aanspraak gemaakt op je eigen risico.


  Vergoedingen voor 2021 ViV klik hier  en NFG klik hier

  Lidmaatschap van NFG en RBCZ en AGB-codes worden vermeld op de factuur.


  Kwaliteit

  Gezinspraktijk Bloomm is aangesloten bij diverse beroepsverenigingen om kwaliteit te waarborgen, maar ook om vergoeding mogelijk te maken. 

   

  Wij zijn aangesloten bij:

  • ViV Nederland
  • NFG
  • SKJ
  • RBCZ
  • Student Nip
  • MfN 

  Contact

  Je mag altijd bellen voor informatie. Op maandag, dinsdag en donderdag tussen 09:00 en 12:00 uur is het mogelijk  om te bellen en eventueel een afspraak maken. Renate zal dan de telefoon opnemen. Zij kan je alles vertellen over onze werkwijze. Op andere tijden mag je de voicemail inspreken, wij bellen dan zo snel als mogelijk terug. We willen wel aangeven dat het terugbellen voor ons een uitdaging is tussen alle gesprekken door. Wij raden dan ook aan om op de dagen te bellen wanneer ons officemanager aanwezig is. Je mag ons ook een e-mail sturen, dit kan naar: info@praktijkbloomm.nl. Daarnaast is het mogelijk om het contactformulier in te vullen:

  Disclaimer

  Je kan geen rechten ontlenen aan deze informatie. Ik informeer je zo goed als mogelijk aan de hand van de informatie die bij mij bekend is. Overheid, gemeenten, gebiedsteams, ziektekostenverzekeraars en andere bepalende instanties kunnen anders besluiten, informatie anders interpreteren en regels veranderen. Als je nieuwe informatie hebt hoor ik dit graag.

  Daar iedere zorgverzekeraar zijn eigen voorwaarden hanteert, kun je bij de zorgverzekeraar informatie opvragen of de nota van je behandeling door je verzekering vergoed wordt. Check daarvoor het vergoedingen overzicht via de site van ViV Nederland of via de site van NFG. Uiteraard ligt de vergoeding en de hoogte van de vergoeding aan de afgesloten aanvullende polis.